IQ Kunstuitleen

Ruilactie voor het Ronald McDonald Huis Zwolle

Ruilactie voor het Ronald McDonald Huis Zwolle

In Zwolle is een ruilactie gestart met als doel een zo hoog mogelijke opbrengst voor het Ronald McDonald Huis. Initiatiefneemster van de actie is Ingeborg Peterson, sales manager bij Regardz de Nieuwe Buitensociëteit Zwolle. "Ik krijg veel positieve reacties en stapje voor stapje kom ik verder!"

Het begon allemaal met een knuffelhaas van het Ronald McDonald Huis zelf. "Ik heb eens een artikel gelezen over een Amerikaan die begon met een rode paperclip en door steeds weer items te ruilen eindigde met een huis in Canada", vertelt Ingeborg.

Persoonlijke initiatief
"Met het Ronald McDonald Huis in mijn achterhoofd was ik benieuwd hoe ver ik kon komen. In hoeverre is mijn netwerk bereid om te helpen?" Als sales manager bij Regardz komt Ingeborg vaker in aanraking met acties voor het goede doel. "Ieder jaar proberen we weer 50.000 euro op te halen voor het goede doel. Zo ben ik ook op het idee te komen voor dit persoonlijke initiatief."

Op haar blog houdt Ingeborg de vorderingen van de actie bij. De laatste ruilactie was samen met Regiolokaal. Een hotelovernachting is geruild met een advertentie in de volgende editie van het magazine. "Ik ben erg benieuwd welke persoon of welk bedrijf iets voor mij, zichzelf en natuurlijk het goede doel kan betekenen.

dinsdag 2 juli 2013