A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Kaldi koffie en thee B2B is een regionaal bedrijf gespecialiseerd in het leveren van diverse soorten lekkere espressobonen, thee, melkcups, suikersticks en servies voor het bedrijfsleven, retail, horeca en sportverenigingen. Tevens zijn wij dealer van Jura, Animo, Etna en Rheavendors koffiemachines.Graag geven wij u een echt ‘’Kaldi’’ gevoel!

Koffie en thee


Bedrijf bekijken

Wij helpen ondernemers met het beheersen en terugdringen van betalingsachterstanden die klanten bij hun hebben. Dit doen wij door de ondernemer te ontzorgen, zodat zij zich kunnen blijven focussen op de onderneming en wij op de niet-betalende klanten. Onze kracht is dat wij het hele incassotraject van A tot Z zelf kunnen uitvoeren: alles onder één dak. Dit betekent dat wij ondernemer...

Incasso - Debiteurenbeheer - Deurwaardediensten


Bedrijf bekijken


Kenneth Smit   Kenneth Smit zorgt als marktleider al meer dan 30 jaar voor waardevolle medewerkers die bedrijfsdoelen helpen realiseren. Dat doen we o.a. met praktijkgerichte en commerciële trainingen die binden en boeien en bijdragen aan het  bedrijfsresultaat van onze opdrachtgevers en een succesvolle carrière van onze deelnemers.
Bedrijf bekijken

KCA: de plek waar vraagstukken van het arbeidsrecht, informatie, en kennis bij elkaar komen.

Arbeidsrecht - Ontslagrecht


Bedrijf bekijken

Flexibele opvang per uur voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Een huiselijke en warme sfeer met ervaren en betrokken pedagogisch medewerkers.

Ontwikkeling


Bedrijf bekijken