Mark van de Pol: Werkplekken over de hele wereld
12-12-2018 in Home & De Werkplek Van

De werkplek van: Mark van de Pol

 

Mijn werkplek is heel afwisselend en kan over de hele wereld zijn. Met ons bedrijf MRK film komen we namelijk altijd op locatie. Thuis - hier op ons kantoor in Zwolle - verwerken we de geschoten beelden dan tot een mooie film. Qua verdeling van tijd is het denk ik fifty-fifty.

Bijzondere werkplek
Ik heb al veel bijzondere werkplekken gehad, maar als ik er een moet noemen is dat Bolivia. Daar filmden we voor het FSC-houtkeurmerk. We maakten met drones opnames boven de regenwouden, kwamen in dorpjes waar misschien één telefoon was en sliepen buiten in tentjes om dichtbij de natuur te zijn en de mooiste shots te maken. Ontzettend gaaf!

Creatief
Doordat we op zoveel leuke plekken komen, stellen we ook de hoogste eisen aan ons eigen kantoor. Natuurlijk heb je in de basis niet meer nodig dan een bureau, computer en een stoel. Maar wij zeggen dat het meer moet zijn. Klanten verwachten een bepaalde creatieviteit van ons en die willen we laten zien op onze werkplek. Ons kantoor is geen standaard saaie ruimte. Naast de bureaus met iMacs en vaak hele brede beeldschermen staan een tafeltennistalef, 'golfbaan' en een tafelvoetbaltafel.
Dat is ook nodig om te ontspannen en geïnspireerd te blijven. Daarom ook het hoekje met de chesterfieldsofa en de grote televisie die precies past in de achterkant van een oud Volkswagenbusje.

Ook geïnspireerd raken?
Kijk dan eens op mrkfilm.nl


Delen