Opgeruimd het weekend in
07-08-2018 in Home & De Werkplek Van

De werkplek van: Miranda Hogeboom

 

Een groot deel van de tijd werk ik bij mijn opdrachtgevers. Als zelfstandig marketing- en communicatieadviseur met verschillende opdrachten vind ik het belangrijk om je gelegenheidscollega’s regelmatig te zien en je niet te verstoppen in je eigen kantoor. Op vrijdag kies ik er, als het enigszins kan, voor om in mijn eigen kantoorruimte de losse eindjes van de hele week aan elkaar te knopen. Heerlijk om het weekend in te gaan in de wetenschap dat al je werk is afgerond of ingepland. 

MIJN WERKPLEK 

Mijn kantoor is een royale lichte ruimte binnen het MyOffice concept aan de Zwartewaterallee in Zwolle. Ik heb de ruimte vanaf 1 april gehuurd en er 10 werkplekken gecreëerd. Samen met andere zzp-ers werken we hier aan onze eigen opdrachten. We vinden het fijn om, naast alle flexplekken waar je ons in de loop van de week kunt vinden, ook een eigen vaste werkplek te hebben. 

IETS VOOR JOU? 

Er is nog een aantal plekken beschikbaar. Het unieke van de werkplek is dat hij helemaal van jezelf is. Een mooi verstelbaar bureau met dito stoel en kast, exclusief voor jou. Lekker rustig werken met als bijkomend voordeel dat thuis de werkspulletjes niet meer overal rondslingeren. Je krijgt een eigen sleutel van de ruimte zodat je 24/7 je eigen werktijden kan bepalen. 

Het je belangstelling? Kijk dan op mijn website www.mirandahogeboom.nl 

 


Delen