Deelname
27-06-2017 in Deelname

Bereik 5.500 ondernemers in uw regio!

Regiolokaal is een crossmediaal concept speciaal voor ondernemers. Met de juiste mix van media bereikt u uw doelgroep als geen ander. Door deel te nemen aan Regiolokaal zorgt u voor een betere naamsbekendheid binnen uw regio. Deelnemen aan Regiolokaal is mogelijk op een aantal manieren:

Magazine
Regiolokaal is hét ondernemersmagazine in de regio's IJssel-Vecht. Het magazine brengt ondernemers met elkaar in contact. U weet precies wat er speelt in de ondernemerswereld in uw regio en zorgt met Regiolokaal bovendien voor naamsbekendheid van uw eigen bedrijf. Elke editie van Regiolokaal heeft een minimale oplage van 5.500 exemplaren.

Digitale nieuwsbrief en website
Via de de website en nieuwsbrief van Regiolokaal bent u altijd als eerste op de hoogte van het ondernemersnieuws in uw regio. Naast het actuele ondernemersnieuws publiceren wij op onze website ook diverse bedrijfspresentaties, video's en een overzicht van onze members en partners.

Regiolokaal members
Vraag nu de Membership card aan van Regiolokaal en u profiteert van diverse acties, kortingen en speciale aanbiedingen van de bij Regiolokaal aangesloten members. Bovenop dit voordeel ontvangt u:
• Uitgebreid bedrijfsprofiel op www.regiolokaal.nl
• Uitnodiging (4x per jaar) kick-off van Regiolokaal
• Gratis toegang (4x per jaar) voor Sparkling Business
• Gratis deelname aan netwerkbijeenkomsten van Regiolokaal
• Diverse kortingen en aanbiedingen van onze members

Vraag hier uw membership aan 

Ondernemerslunch 
Regiolokaal organiseert regelmatig netwerklunches in uw regio. U luncht gezellig met andere ondernemers op een culinaire locatie, ontmoet andere ondernemers en krijgt volop gelegenheid uw netwerk uit te breiden.

Events
Ontmoet ondernemers via onze netwerkevents. Regiolokaal organiseert diverse netwerkevents waaronder de kick-off van elk nieuw magazine.

Specials
Regiolokaal biedt ook de mogelijkheid om deel te nemen aan incidentele uitgaven. Denk hierbij aan een jubileumuitgave of evenementenspecial. Eigen wensen en ideeën kunt u aan onze adviseurs voorleggen. Zij adviseren u graag!

Contactpersoon Regiolokaal
Hylke Thiry
hylke@regiolokaal.nl
06 25 07 67 49


Delen