Het gaat om het resultaat!
16-08-2018 in Home & Regiolokaal luncht met

Regiolokaal luncht met: Sander van den Dries, eigenaar & online strateeg bij Triggerfish

Sander van den Dries begon zijn loopbaan als ondernemer al tijdens zijn studie. ‘Ik kon een baan krijgen, maar ze wilden me niet in loondienst nemen. Heb ik me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.’ Het tekent Sander: creatief, avontuurlijk, snel, resultaatgericht.

ZWOLLE

In 2008 verliet hij Utrecht, hij studeerde er aan de HKU, om zijn bedrijf voort te zetten in Zwolle. Vanaf 2011 Triggerfish geheten. Triggerfish behoort tot de 50 beste bureaus in Nederland, er werken 16 mensen die vanuit Amsterdam en Zwolle stoeien met uitdagende online vraagstukken. Sander: ‘Wij zijn een online activatiebureau. Plat gezegd, wij helpen onze klanten om hun klanten te verleiden (activeren) zaken met ze te doen.’ Dat doet Triggerfish voor bedrijven als Engie, Wijzonol, Altrex en Cortina. Grote namen, vaak in de regio Zwolle gevestigd en landelijk actief.

BREED

‘Wij onderscheiden ons door onze visie, wij benaderen online vraagstukken vanuit marketing en communicatie. Daarin zijn we heel breed, van strategie tot concept, tot design, tot technologie, tot marketing. Het gaat ons niet om een truckje, het gaat om het resultaat.’ Activatie-strategieën zijn breed inzetbaar. Voor Tielbeke ontwikkelt Triggerfish een campagne om mensen te werven, ze laten zien hoe aantrekkelijk Tielbeke is als werkgever. Doel is de beste mensen uit de markt te halen. Heel actueel, gezien alle personeelstekorten. ‘Je moest eens weten hoe vaak we nu benaderd worden voor dergelijke vraagstukken.’

GEZOND

Vorig jaar deed Sander met een groep Zwolse ondernemers mee aan een expeditie naar de Kilimanjaro. ‘Ter voorbereiding zijn we stevig onder handen genomen door personal trainer Dirk van der Worp van Peppergym. Ik ben er door verslaafd geraakt aan sport. Ik voel me er goed bij, ik ben Dirk er nog dankbaar voor. Mijn gezondheid ben ik steeds belangrijker gaan vinden. Thuis, gestimuleerd door mijn vrouw Louise, eten we vooral healthy food. Vergis je niet, hier is veel variatie in mogelijk. Door je erin te verdiepen word je steeds creatiever in het maken van gerechten. Ik heb al vaker geluncht hier bij Coperto Restobar en zie hier veel creativiteit om me heen. En op het bord. Remco Jansen, chef-kok, verrast telkens weer met de heerlijke smaak van zijn gerechten en zeker ook met de opmaak. Kunstwerkjes zijn het.’

 

OVER COPERTO RESTOBAR

Coperto Restobar, grenzend aan Pillows Grand Hotel Ter Borch, heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot culinaire hotspot. De opstartfase is voorbij, de reacties zijn heel goed. De mond-tot-mond reclame werkt, steeds meer mensen leren het restaurant kennen. Zeven dagen per week zijn gasten meer dan welkom voor lunch of diner. Op de kaart mooie gerechten, met lokale ingrediënten, en bijzondere wijnen. Een businesslunch of -diner en u en uw gasten hebben maar een uur tijd beschikbaar? De verschillende brigades van Coperto Restobar spelen hier perfect op in. De grote glazen wanden van de nieuw gebouwde serre en de aankleding met de warme houten vloer, zachte stoffen en comfortabele stoelen zorgen voor een unieke ambiance.

 

 


Delen