Gratis Spreekuur: Bert van Dijk, BéVédé BV
06-12-2018 in Spreekuur

Regiolokaal is trots je een nieuwe dienstverlening aan te bieden. Dit betreft een gratis spreekuur voor jou als ondernemer! Bert van Dijk geeft een gratis eerste lijnadvies over het onderwerp waarin hij is gespecialiseerd.

Spreekuur
De vorm waarin de eerste lijnsadviezen gegeven worden is een gratis adviesgeprek. Dit vindt niet op een vaste dag, tijdstip en locatie plaats. Dit kan je in overleg met de adviseur afspreken. In dit gratis adviesgesprek worden ondernemers zo veel mogelijk geholpen, zo lang de tijd van het gesprek dit toelaat. Kost een vraag meer tijd dan in de afspraak mogelijk is? Dan maakt de specialist met jou 1 op 1 afspraken over honorering van het vervolg.

Neem contact op!
Je kunt de specialist rechtstreeks benaderen voor een afspraak.

 

BERT VAN DIJK
BéVéDé BV
Contact: 038 - 428 46 50

Zorgeloos genieten van perfect ingerichte automatisering en telecommunicatie!

Computerproblemen, wegvallende telefoongesprekken, een haperend netwerk en andere automatiserings- en communicatieproblemen. Laten we eerlijk zijn, u zit er niet op te wachten. En uw klanten al helemaal niet!

Storingen leiden tot frustraties en kosten geld. Want waar niet gewerkt kan worden wordt ook geen geld verdiend. Betrouwbare verbindingen en bereikbaar zijn, zijn immers  belangrijk voor uw bedrijfsvoering. Het is dan ook een geruststellende gedachte als u weet dat er een team van vakmensen klaar staat om het voor u in te richten en ook klaar staat om u in voorkomende situaties uit de zorgen te helpen en uw computer, telefooncentrale en netwerk kunnen “genezen” als het nodig is. Wij beschikken over de mensen en de kennis om u, bij eventuele problemen, snel weer op weg te helpen. Tevens kunnen wij u helpen om problemen te voorkomen.

 


Delen