Gratis Spreekuur: Dries van Kaam, Standplanner
06-12-2018 in Spreekuur

Regiolokaal is trots je een nieuwe dienstverlening aan te bieden. Dit betreft een gratis spreekuur voor jou als ondernemer! Dries van Kaam geeft een gratis eerste lijnadvies over het onderwerp waarin hij is gespecialiseerd.

Spreekuur
De vorm waarin de eerste lijnsadviezen gegeven worden is een gratis adviesgeprek. Dit vindt niet op een vaste dag, tijdstip en locatie plaats. Dit kan je in overleg met de adviseur afspreken. In dit gratis adviesgesprek worden ondernemers zo veel mogelijk geholpen, zo lang de tijd van het gesprek dit toelaat. Kost een vraag meer tijd dan in de afspraak mogelijk is? Dan maakt de specialist met jou 1 op 1 afspraken over honorering van het vervolg.

Neem contact op!
Je kunt de specialist rechtstreeks benaderen voor een afspraak.

 

DRIES VAN KAAM
Standplanner
Contact: 06 - 12 44 53 53

Wilt u maximaal rendement? Een meetbaar beter resultaat?
Dat kan met Standplanner. Er staan 4 diensten tot uw beschikking. Hij is uw deskundige gids die het voortouw neemt, terwijl u blijft beslissen. Die kennis en expertise deelt bij de vormgeving van uw presentatie. U vraagt, wij plannen! In het groot, in het klein, in binnen -en buitenland. Een professionele en bewezen aanpak die (buiten)gewoon veel kan opleveren.


Delen