Gratis Spreekuur: Harco Wimmenhove, MetHarco
05-12-2018 in Spreekuur

Regiolokaal is trots je een nieuwe dienstverlening aan te bieden. Dit betreft een gratis spreekuur voor jou als ondernemer! Harco Wimmenhove geeft een gratis eerste lijnadvies over het onderwerp waarin hij is gespecialiseerd.

Spreekuur
De vorm waarin de eerste lijnsadviezen gegeven worden is een gratis adviesgeprek. Dit vindt niet op een vaste dag, tijdstip en locatie plaats. Dit kan je in overleg met de adviseur afspreken. In dit gratis adviesgesprek worden ondernemers zo veel mogelijk geholpen, zo lang de tijd van het gesprek dit toelaat. Kost een vraag meer tijd dan in de afspraak mogelijk is? Dan maakt de specialist met jou 1 op 1 afspraken over honorering van het vervolg.

Neem contact op!
Je kunt de specialist rechtstreeks benaderen voor een afspraak.

 

HARCO WIMMENHOVE
MetHarco
Contact: 06 - 40 63 99 57

Met MetHarco richt ik mij op de gastvrijheid binnen bedrijven. De eerste indruk die een bedrijf maakt bij gasten is bepalend voor hoelang een gast blijft en hoeveel geld hij gaat uitgeven. Door medewerkers mee te nemen in hoe belangrijk gastvrij zijn is, wil ik hen laten zien hoe leuk dit is  en hoeveel zij daarvoor terug krijgen.

 


Delen