Wanneer? van 13-02-2019 16:00 t/m 13-02-2019 19:00
Waar? Kleefstraat 1, 8028 PR Zwolle
Kosten? € 0
Aantal plaatsen over 141
Aantal plaatsen vergeven

Tijdens de kick-off wordt het nieuwe magazine van Regiolokaal gepresenteerd. U bent van harte welkom van 16.00 tot 19.00 uur. Een uitstekende manier om onder het genot van een hapje en een drankje kennis te maken met het grote netwerk van Regiolokaal. De kick-off is toegankelijk voor members en niet members van Regiolokaal

Locatie: Volvo Nieuwenhuijse

Aanmelden is hiervoor niet nodig.

€ 0
13-02-2019 van 16:00 t/m 13-02-2019 19:00
Kleefstraat 1, 8028 PR Zwolle

Aanmelden voor dit evenement
(Inloggen vereist)
Geen inlog? klik hier


DIT EVENEMENT WORDT JE AANGEBODEN DOOR...

Volvo Nieuwenhuijse Zwolle

De Nieuwenhuijse Groep is dé Volvo-dealer voor noord-midden Nederland met vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Heerde, Meppel, Raalte, Zutphen en Zwolle.

Dankzij de focus op menselijke waarden onderscheidt de Nieuwenhuijse familie zich in de autosector. Zorg voor jezelf en voor anderen: het veiligheidsconcept is niet alleen toegespitst op de passagiers in de eigen auto, maar eveneens op passagiers in andere auto’s, en op voetgangers. Milieubescherming gaat verder dan wetgeving – en rekening houden met klanten is een devies dat het hele bedrijf inspireert. 

Auto’s worden bestuurd door mensen. "Het grondbeginsel achter alles wat bij Volvo wordt ontwikkeld is daarom veiligheid – en dat moet ook zo blijven.”, aldus Gustaf Larson en Assar Gabrielsson, oprichters van Volvo.

 

Tegenwoordig worden we eveneens door andere zaken gedreven. De wens om auto’s te bouwen die minder schadelijk zijn voor het milieu. En boven alles het streven naar kwaliteit en innovatief design. Voor onze bestuurders, voor onze passagiers, voor iedereen.

 

De adviseurs van Volvo Nieuwenhuijse zijn u niet alleen graag van dienst bij nieuwe modellen en occasions maar adviseren u ook graag over onze lease- en verzekeringsproducten. En natuurlijk bent u ook voor het maken van een afspraak bij onze werkplaatsen van harte welkom in een van onze showrooms!

Ook dat zit wel goed!


Delen