Auto: BMW i3 en I3S 'born electric'
14-05-2018 in Home & Achtergrond

Wil je deze zomer de show stelen met een sportieve, maar volledig elektrische auto, en ook nog eens een BMW? Dan biedt de showroom van Dusseldorp je de keuze: de vernieuwde i3 of de volledig nieuwe en nog sportievere i3s. Dat maakt rijden nog geweldiger!

De BMW i3 bestaat al sinds 2013. De voordelen zijn legio met het compacte formaat, zicht rondom, trendy kleurstelling en pittige look. Zeker zo belangrijk is de elektrische aandrijving. Da’s niet alleen duurzamer, maar ook nog eens voordeliger zonder wegenbelasting. En de auto opladen voor een rit van minimaal 250 kilometer? Dat is al voor elkaar binnen zes uur. Gewoon met het bijgeleverde BMW iWallbox oplaadstation, dat je aan de huis- of garagemuur monteert (Nu tijdelijk geen meerprijs).

De restyling maakt de i3 volwassener, moderner en dynamischer. Binnen ben je volledig ‘connected’ via het prettig te bedienen display. Buiten is de auto bijvoorbeeld voorzien van stoere accenten op de bumpers en zijn de voorste raamstijlen en dakrand strak zwart. Eveneens nieuw zijn de LED-koplampen en de geïntegreerde LED-richtingaanwijzers. Overigens, met het gebruik van licht carbon en gerecycled plastic als stoelkuip is deze i3 ook hier een rolmodel qua duurzaamheid. 

Overigens gaat dat prima samen met de sportievere rijstijl van de nieuwe i3s. Natuurlijk ook elektrisch, maar met fantastische prestaties. Deze wagen is voorzien van een stabiliserend sportonderstel, bredere lichtmetalen 20-inch velgen, maar heeft ook 10 kW meer vermogen. Wat te denken van 0-100 km/u in 6,9 seconden en een topsnelheid van 160 km/h. Deze i3s is dus aantrekkelijk om zo mee te nemen; maar ook in de lease biedt ze voordeel met een bijtelling van slechts 4% en bijtelling vanaf 59 euro. 

BMW houdt premium elektrisch rijden dus betaalbaar voor iedereen. Kom maar op. 

www.dusseldorpbmw.nl


Delen