Den Alerdinck verrast deze zomer!
29-07-2019 in Home & Nieuws & Achtergrond

Den Alerdinck verrast deze zomer

In het weekend van 9 tot en met 11 augustus as. vindt de Den Alerdinck Zomerfair plaats, een uniek event in het perfect passende decor van de historische havezate. Tevens is er tijdens de fair open huis in het Jachthuis, een van de twee onlangs volledig gerenoveerde en gerestylede groepsaccommodaties. Laat je verrassen door wat Den Alerdinck te bieden heeft.

Zomerfair 2019
Dit jaar wordt de zomerfair alweer voor de zesde keer georganiseerd. Een breed scala standhouders is aanwezig met uiteenlopende exclusieve en unieke producten. Er zijn demonstraties, er is muziek, een springkussen enzovoorts. De zomerfair biedt u een heerlijk dagje uit, er is vertier voor het hele gezin. De fair is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur, van vrijdag 9 augustus tot en met zondag 11 augustus. Op de fair worden allerlei producten aangeboden binnen thema’s als landelijk leven, wonen, tuin, lifestyle, beauty en fashion. Daarnaast kunt u genieten van een hapje en drankje op het ruime terras van het Koetshuis. Tijdens deze editie wordt nog meer gebruik gemaakt van de fraaie boomgaard. Enkele paardenrassen presenteren zich, er zijn alpaca’s en leuke kinderactiviteiten. Er zijn  workshops, veelal gratis, en laat u zich vooral verwennen en adviseren door verschillende specialisten op het gebied van gezondheid, beauty en wellness.

Open huis
Onlangs zijn de accommodaties het Jachthuis en de Schaapskooi volledig gerenoveerd en gerestyled. Daarmee biedt Havezate Den Alerdinck nu groepsaccommodaties met overnachtingsmogelijkheden voor groepen tot wel 100 personen. Dit aanbod in combinatie met de overige mogelijkheden van de havezate, zoals vergaderen tot 200 personen in een historische en natuurlijk ambiance, is uniek voor Nederland. Niet alleen interessant voor privé-festiviteiten zoals huwelijksfeesten, juist ook de zakelijk markt vindt hier een warm thuis op een toplocatie. Tijdens de zomerfair is het Jachthuis geopend voor geïnteresseerden. Je hoeft overigens niet perse de fair te bezoeken om het Jachthuis te bekijken en te beleven. Dat mag wel. Hoe dan ook, je bent van harte welkom bij Havezate Den Alerdinck.


Delen