Record omzet op Beursvloer Zwolle 2018
13-04-2018 in Home & Nieuws

Op 11 april jl. openden wethouder René de Heer (VVD) en Anne Riemersma (Directeur Welzijn en Cultuur - Hedon, ZwolleDoet! en Travers Welzijn) Beursvloer Zwolle in het Mercure Hotel onder begeleiding van presentator Martijn van Hese (Partij voor Cultuur - PvC). Deze 11e editie heeft voor een record gezorgd: de fictieve omzet was met € 83.164 ruim € 10.000,- meer dan in 2017. Kortom, maatschappelijk betrokken ondernemen is flink groeiende in regio Zwolle!

 Op de Beursvloer Zwolle, een initiatief vanuit ZwolleDoet! en SamenZwolle, staat maatschappelijk betrokken ondernemen centraal. Tijdens dit jaarlijks terugkerend event gaan bedrijven en maatschappelijke organisaties handelen met gesloten beurzen. Deze 11e editie was met 54 deelnemende bedrijven en 48 maatschappelijke organisaties de grootste tot nu toe. Alle matches werden officieel vastgelegd door notaris Martijn de Jong (Het Notarieel) en de waarde van de matches werd bepaald door accountant Wouter van den Bosch (KPMG). In totaal zijn er 134 matches gesloten met een fictieve waarde van € 83.164: ruim € 10.000,- meer dan de vorige editie. Alle matches dienen binnen één jaar uitgevoerd te worden.

 Het event werd mogelijk gemaakt door 14 partners, waardoor deelnemers geheel kosteloos deel konden nemen. Een prachtig voorbeeld van verbinden en samen bouwen aan een sociale stad.

Kijk voor alle partners, deelnemers en meer informatie over de Beursvloer Zwolle op www.beursvloerzwolle.nl.


Delen