Regio Zwolle Connect Live!
11-06-2019 in Home & Nieuws

Regio Zwolle Connect Live! 
2-daags Ondernemers Event voor de Regio Zwolle!

Op 14 en 15 november vindt er een nieuw ondernemers event plaats in de IJsselhallen Zwolle: RZC Live! Het nieuwe concept is door de IJsselhallen Zwolle samen met Box Events en de partners uit Regio Zwolle ontwikkeld en biedt twee dagen lang volop inspiratie, kennisdeling, innovaties, inspirerende sprekers en netwerken met alle branchegenoten uit de Regio Zwolle. De economische agenda van de Regio Zwolle vormt hiervoor de basis. RZCLive is de opvolger van Trends-Expo. 

Krachten bundelen
Voor dit nieuwe event bundelt RZCLive! de krachten samen met MKB Nederland Regio Zwolle en VNO-NCW Regio. Regio Zwolle is dé plek voor innovatieve ondernemers, succesvolle MKB’ers en zelfstandige professionals en is de 4e economische toplocatie van Nederland. Mede door de unieke strategische logistieke positie biedt de regio Zwolle volop mogelijkheden voor ondernemers in de Regio Zwolle. Tijdens RZCLive! kan iedereen kennismaken met de mogelijkheden die de Regio Zwolle haar Ondernemers biedt.

Dag van de Ondernemer
De 2e dag van RZCLive!, 15 november, is bewust gepland op de landelijke Dag van de Ondernemer. Tijdens deze dag wordt ook het startschot gegeven van het stemmen op de genomineerden van de regionale verkiezing Starter en Ondernemer van het Jaar Regio Zwolle 2019. Tijdens het Regio Zwolle Congres op 12 december in Theater De Spiegel worden de winnaars bekend gemaakt.

Veel activiteiten
Tijdens RZCLive! staan kennisdeling, innovatie, inspiratie en netwerken centraal. Daarom organiseren we veel verschillende activiteiten voor iedereen o.a.: 

- Inspirerend congresprogramma met als thema’s Menselijk Kapitaal, Leefomgeving, Energie, Bereikbaarheid en Economie
- Startschot : Starter en Ondernemer van het Jaar Regio Zwolle 2019
- Dag van de Ondernemer
- Grootste Ondernemersborrel van Nederland
- Uitreiking Innovatieprijs Jeugd
- Jong Talent Award


Delen