Tweede editie Zwolse Haringparty
09-03-2018 in Home & Nieuws

Op woensdag 20 juni 2018 wordt van 18.00 tot 23.00 uur het Grote Kerkplein omgetoverd tot een haringplein. Met muziek, tenten en de ambiance van een feestelijke veiling. In deze gezellige sfeer wordt onder leiding van een professionele spreekstalmeester de haring geveild. 

Succes
Vorig jaar is door de samenwerkende Zwolse Rotaryclubs en Rotaract Zwolle de eerste Zwolse haringparty georganiseerd. Met veel  succes. Heel ondernemend Zwolle genoot onder stralende weersomstandigheden van een gezellige party en van de veiling voor het goede doel. De opbrengst van 18.400 euro ging vorig jaar naar de Voedselbank.

Initiatief
De haringparty is een initiatief van de drie Zwolse Rotaryclubs en Rotaract Zwolle, die hiermee een belangrijke maatschappelijke bijdrage leveren aan de stad en de regio. Rotary Zwolle, Rotary IJsselland, Rotary Zwolle-Noord en Rotaract Zwolle hebben de handen ineengeslagen en samen de stichting ‘Zwolse haringparty’ opgericht. Zij willen hiermee de basis te leggen voor een lange traditie, waarin met de opbrengsten van de Zwolse haringparty maatschappelijk relevante doelen ondersteund kunnen worden. 

Bieden
Het Grote Kerkplein is op 20 juni 2018 gevuld met fraaie tenten, waar de sponsors zich presenteren en waar zij hun gasten ontvangen. Met een ‘Amerikaanse veiling’ wordt het Eerste Zwolse Haringvaatje per opbod geveild. Iedereen is in de gelegenheid per ronde mee te bieden. Elke bieding bij deze veiling betekent dat de bieder het bod sponsort aan het goede doel. De veilingmeester beëindigt de veiling na het laatste unieke bod. De bieder hiervan neemt het vaatje Nieuwe Haring in ontvangst. De totale opbrengst van het vaatje gaat volledig naar het goede doel. Benieuwd naar de mogelijkheden om mee te doen of te sponsoren? Neem dan contact op via info@harinpartyzwolle.nl.  

 


Delen