TrendsExpo gaat voor een nieuwe plattegrond!
05-03-2019 in Home & Nieuws

Op 13 en 14 november 2019 wordt de derde editie van TrendsExpo gehouden. Met de kennis van de afgelopen twee keer maakt Personal Publish dit jaar een nog groter succes van TrendsExpo.

De organisatie is al druk bezig met de voorbereidingen voor de aankomende TrendsExpo. Zo wordt er dit jaar extra gekeken naar een van de belangrijkste aspecten om een beurs goed te laten verlopen: de indeling. Om dit jaar TrendsExpo-ervaring nog prettiger te maken, voor zowel exposant als bezoeker, zal de plattegrond geoptimaliseerd worden met behulp van de kennis die de voorgaande edities zijn opgedaan.

Door onder andere de reacties van bezoekers en exposanten kan de organisatie werken aan de verdere verfijning van het beursconcept. Dit jaar zal de focus van de beurs meer liggen op Noord-Oost Nederland.

Meer ruimte, meer exposanten, meer bezoekers
Om iedere standhouder zo goed mogelijk tot zijn of haar recht te laten komen wordt de routing op TrendsExpo geoptimaliseerd. De indeling van de beursvloer wordt dusdanig aangepast dat de doorloop en bereikbaarheid van stands verbeterd wordt. Elke standhouder zal hierdoor beter bezocht worden.

Door deze aangepaste indeling is er meer ruimte ontstaan op de beursvloer, met als gevolg dat er meer standhouders op TrendsExpo kunnen exposeren. Om het geheel overzichtelijk te houden komt er een centraal punt op de beurs, die wordt samengesteld op basis van de activiteiten en inhoud van TrendsExpo2019.

Aanmelden
Al veel van de exposanten van de afgelopen twee jaar doen dit jaar weer mee. Voor ons een bevestiging dat het combineren van exposeren & netwerken met een lekker drankje en hapje een succesformule is. Zo’n 40% van de gehele beursvloer is al gevuld met exposanten.

Wilt u als exposant deelnemen aan TrendsExpo? Voor deelname en al uw vragen over TrendsExpo kunt u mailen naar Kimberley Drost via kim@personal-publish.nl


Delen