Herfstig
16-08-2018 in Home & Kennis

Terwijl jij je waarschijnlijk te goed doet aan cocktails op het terras, een vakantie aan het strand of heerlijk luieren in de zon, verlang ik alweer hevig naar de herfst. En dat terwijl de zomer mijn favoriete jaargetijde is. Het kan mij niet warm en zonnig genoeg zijn. Heerlijk, die lange warme avonden, lekker picknicken in het park of kamperen met m’n oude caravan. Ik ben fan van de zomer.

Toch kan ik dit jaar niet wachten tot het eind september is, want dan gaat het nieuwe seizoen van start aan de Volksuniversiteit Zwolle. Je kent ons misschien van onze talencursussen, zoals Frans, Zweeds en Russisch. Maar wist je dat je bij ons ook terecht kan voor cursussen NLP, oplossingsgericht werken en coachen, sterrenkunde, filosofie, en tekenen. Zomaar een kleine greep uit ons aanbod.

Voor welke cursus zal ik dit jaar eens gaan? Ik twijfel nog tussen Italiaans en kunstgeschiedenis, het lijkt me beide interessant. Wil jij jezelf ook blijven ontwikkelen en iets nieuws leren? Bekijk dan het volledige aanbod op onze website. Of bezoek één van onze info-avonden op donderdag 28 juni, donderdag 5 juli of op vrijdag 14 september of donderdag 20 september in de Stadkamer Zwolle. Back to school, ik kan niet wachten!

Mirande Nijland IS bestuurder bij Stichting Volksuniversiteit Zwolle HEEFT EEN HEKEL AAN niet oprecht gedrag RIJDT EEN hele mooie blauwe fiets HOBBY hardlopen, wielrennen, hele oude caravans en mijn 2 ‘teckel wan-na-be’s’ Frans en Freek BEREIKBAAR VIA marketing@vuzwolle.nl of 06 46 63 10 76.


Delen