'Kennis bepaalt de richting, scholing maakt het verschil'
15-08-2018 in Home & Kennis

Medewerkers vinden is al een zoektocht, maar ze mee laten bewegen qua kennis en kunde is zeker zo’n grote uitdaging. Met onze Logistic Force Academy heeft u een prima oplossing in huis voor uw medewerkers.

WAAROM OPLEIDEN?

U leidt uw personeel op om de kennis binnen uw organisatie te vergroten en efficiënter te kunnen werken. De ‘transport & logistiek’ is een veeleisende sector waarin het best mogelijke geleverd moet worden tegen de laagst mogelijke kosten. Om concurrerend te blijven, is goed geschoold personeel in toenemende mate een noodzaak. Het organiseren en uitvoeren van een passend opleidingsbeleid is daarbij cruciaal. Daarnaast is opleiden van uw medewerkers een uitstekend middel om hen te motiveren en betrokken te houden bij uw organisatie. Investeren in medewerkers loont áltijd. Gekwalificeerd personeel maakt uw organisatie tenslotte slagvaardiger.

BREED SCALA EN...

Of het nu gaat om het heftruckcertificaat, het internationaal erkend certificaat medewerker luchtvracht, beroepschauffeur, de verplichte nascholing goederen- en personenvervoer of transportplanner: bij Logistic Force Academy hebben we ruime ervaring met Arbo- en veiligheidstrainingen, open opleidingen en advies- & maatwerktrainingen. Maar ook andere opleidingstrajecten, zoals BBL (beroepsbegeleidende leerweg) kunnen door ons worden ingevuld. Met al onze vestigingen zorgen we voor een landelijke dekking, zodat we u altijd een passende oplossing kunnen bieden.

...OPLEIDINGEN OP MAAT

Bijna alle opleidingen kunnen in uw eigen bedrijf en op maat worden aangeboden. Elke opleiding wordt afgestemd op de bedrijfsspecifieke situatie en/of de opleiding wordt in samenspraak met u ontwikkeld. Op onze site vind je ter oriëntatie het volledige aanbod. Bel mij anders eens voor de mogelijkheden voor uw bedrijf.

WIE ZIJN WIJ?

Logistic Force - sinds 2017 ook in Zwolle aan de Schuttevaerkade - is gespecialiseerd in het uitzenden en opleiden van logistiek personeel. We zijn een full service HR- dienstverlener waar organisaties uit alle branches terecht kunnen voor diensten op het gebied van uitzending, recruitment, opleiding en payroll. We brengen werkgevers en werknemers en opleidingen binnen transport en logistiek samen. Onze missie is helder: een optimale, langdurige match tussen beide partijen.

 

Raymond Hooft IS mede-eigenaar Logistic Force Apeldoorn en Zwolle HEEFT EEN HEKEL AAN niet nakomen van afspraken RIJDT EEN Ford Kuga HOBBY waterpolo, hardlopen en met de hond wandelen BEREIKBAAR VIA raymond@logisticforce.nl of 038-8450611


Delen