Opleiden: Vintage en vernieuwend
07-06-2018 in Home & Kennis

Ik hou van oud. Van kringloopwinkels afstruinen op zoek naar vintageschatten. Ik heb er lol in om spullen uit grootmoederstijd te gebruiken op een moderne manier. 

Zo heeft mijn handige man een prachtige oude luidspreker voorzien van bluetooth. Mijn muziek van Spotify komt nu uit een originele jaren ’50 box. Dat is toch gaaf!

Blijven vernieuwen
Ook de Volksuniversiteit Zwolle komt uit grootmoederstijd, we bestaan dit jaar honderd jaar! En natuurlijk gaan we met onze tijd mee. Zo krijgen we een nieuwe website en bestuurslid Kees Zoeter is druk bezig om ons cursusaanbod te actualiseren. We houden ons aanbod, de lesmethodes en cursusvormen voor het komende seizoen kritisch tegen het licht en vernieuwen waar nodig. Ook gaan we samenwerken met nieuwe partijen waaronder de Stadkamer, de beste bibliotheek van Nederland.

Gratis cursussen
Wie jarig is trakteert. Daarom geven we het komende jaar maar liefst honderd cursussen weg. Wil je weten hoe je kans maakt op een gratis training? Volg de Volksuniversiteit Zwolle op Facebook of Twitter en hou onze berichten in de gaten. 

Mirande Nijland is bestuurder bij Stichting Volksuniversiteit Zwolle heeft een hekel aan niet oprecht gedrag rijdT een hele mooie blauwe fiets hobby hardlopen, wielrennen, hele oude caravans en mijn 2 ‘teckel wan-na-be’s’ Frans en Freek
Bereikbaar via marketing@vuzwolle.nl of 06 46 63 10 76.

 


Delen