7e Business Voice Steenwijkerland!
25-03-2019 in Home & Nieuws

Op woensdag 10 april wordt voor de 7e keer Business Voice Steenwijkerland in de Meenthe gehouden. Startende ondernemers vertellen in een ‘blinde pitch’ wat ze doen en waar ze tegenaan lopen. De gevestigde ondernemer, die zich “getriggerd” voelt zal zijn of haar hulp aanbieden. Dit kan variëren van advies over marketing tot een introductie in het netwerk van de ondernemer of een dagdeel meelopen. Speaker Jannes Mulder praat de avond aan elkaar. 

Als pauzeact krijgt de bezoeker een unieke preview van wat weer een succesvolle regionale productie belooft te worden: “Het mysterie Wardenier”. 

Na afloop van de pitches stemt het publiek via hun telefoon voor de meest inspirerende pitch. 

Ook de coaches kiezen een winnaar. De pitcher met de meeste potentie mag het komende jaar de activiteiten van de Business Club Steenwijkerland bijwonen. 

Het evenement vindt plaats in Rabo Theater De Meenthe. De avond wordt om 19:30 uur geopend door burgemeester Rob Bats. De inloop is om 19:00 uur. De avond wordt rond 21:15 uur afgesloten met  een gezellige netwerkborrel. Het evenement is gratis te bezoeken. In verband met het aantal zitplaatsen en de veiligheid is aanmelden noodzakelijk, dit kan via de website http://www.businessvoicesteenwijkerland.nl/aanmelden-bezoeker

Wij zien u graag 10 april!

Datum: 10 april 2019

Inloop: 19:00 uur

Pitches: 19.30 – 21.00 uur

Netwerkborrel: vanaf 21.00 uur

Locatie: De Meenthe Steenwijk, Eleq theaterzaal

Toegang: gratis.


Delen