Olympia Nederland benoemt Jeroen Muller tot Ondernemer van het Jaar 2019
18-06-2019 in Home & Nieuws

Olympia Nederland benoemt Jeroen Muller tot Ondernemer van het Jaar 2019

Olympia Nederland heeft Jeroen Muller, franchiseondernemer van Olympia Zwolle, vrijdagavond gekroond tot Ondernemer van het Jaar 2019. Muller is in 2004 gestart als ondernemer bij Olympia.

Jeroen wint deze titel vanwege zijn tomeloze energie, inzet voor zijn team en flexkrachten. Als voorzitter van het franchisebestuur is Jeroen bovendien een belangrijke bruggenbouwer tussen collega-ondernemers en Olympia Nederland. Zijn betrokkenheid bij personeel en klant heeft ervoor gezorgd dat Jeroen mooie resultaten heeft geboekt.

Criteria
De directie van Olympia nomineerde drie ondernemers voor deze prijs op basis van een aantal criteria, zoals groei in omzet, het aantal nieuwe klanten en marktaandeel. Daarnaast -en zeker zo belangrijk- is de bijdrage van de ondernemer aan de meer kwalitatieve aspecten zoals: samenwerking en persoonlijke investering in de verdere ontwikkeling van Olympia als arbeidsbemiddelaar en als merk.

Klant kiest
Uiteindelijk hebben de klanten van de genomineerde ondernemers en collega-ondernemers van Olympia bepaald wie de winnaar is door het uitbrengen van hun stem. Vrijdagavond vond de prijsuitreiking plaats. Van alle genomineerde ondernemers verwierf ondernemer Jeroen Muller een meerderheid van de stemmen en werd daarmee uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar.

Energie 
Dimitri Yocarini, CEO van Olympia Nederland: “Jeroen heeft en geeft veel energie. Hij geeft kaders en binnen die kaders is ruimte om te vallen en weer op te staan. Het team loopt met hem weg. Wij zijn Jeroen daarnaast dankbaar voor zijn belangrijke rol om als voorzitter van het franchisebestuur het beste voor Olympia te realiseren.”

Over Olympia
Wij zijn Olympia. Dagelijks bieden we werk van betekenis aan ruim 10.000 mensen. Dit doen wij door werk beschikbaar te maken dat ertoe doet. Werk waarmee mensen betekenis geven aan hun leven en/of dat van anderen. In een arbeidsmarkt die voortdurend verandert, zijn wij de gesprekspartner voor mensen en bedrijven die zich willen ontwikkelen. Met ruim 130 vestigingen is Olympia lokaal aanwezig om bedrijven en mensen met elkaar te verbinden. Met onze 700 medewerkers zorgen we voor verbonden mensen en blije opdrachtgevers. Kijk voor meer informatie op www.olympia.nl.

 


Delen