Restaurant ZóXander gaat na brand verder onder een andere naam
12-11-2018 in Home & Nieuws

Nu de herbouw van hun restaurant vordert wordt het volgens de eigenaren Martijn Bokkers en Nicole van Sonsbeek, tijd om de nieuwe naam bekend te maken. Vanaf half december zullen zij op het Rode Torenplein in Zwolle, verder gaan onder de naam BOKKERS TE BUITEN.

 

Een vervelende gebeurtenis omzetten naar een nieuwe kans. Dat is wat deze horecamensen zich voor ogen hebben gehouden in deze voor hun zo lastige zomer. Wat nu steen voor steen, resulteert, in een prachtig restaurant met een compleet andere inrichting, kaart en naam. Waarbij het goede behouden is én er ruimte is voor vernieuwingen. Want als je zoals Chef Bokkers, al bijna 12 jaar werkt in dit restaurant, dan weet je hoe je deze kunt verbeteren ook als je zaak alleen nog uit 4 muren bestaat. Letterlijk lichter moet het worden maar ook lichter in de zin van makkelijker, zonder poespas.

 

Momenteel wordt er nog heel hard gewerkt om het restaurant de robuust en luxe uitstraling te geven die de uitbaters voor ogen hebben. Zodat u vanaf half December aan de buitenkant van het centrum van Zwolle een nieuw restaurant kunt bezoeken voor diner maar ook voor lunch of de borrel. 

 

De site www.Bokkertebuiten.nl staat nog in de steigers, maar vanaf half November kunt u hier alle vorderingen, volgen.


Delen