Uw zakelijk netwerk groter dan ooit tevoren
01-03-2019 in Home & Nieuws

Wilt u uw bedrijf tot een hoger niveau tillen, of heeft u moeite met het uitbreiden van uw netwerk? Dan is het membership van Regiolokaal de oplossing! U bereikt moeiteloos een grote doelgroep ondernemers doordat u als member gebruik kunt maken van het hele netwerk van Regiolokaal. De naamsbekendheid van uw bedrijf zal groeien en er valt nog veel meer te profiteren. En dit alles voor slechts €95 per jaar.

Ontmoet en netwerken
Ontmoeten kan op een van de vele events die Regiolokaal organiseert. Er zijn regelmatig gratis netwerklunches in uw regio. Gezellig lunchen met andere ondernemers op een culinaire locatie, zo kunt u in een prettige sfeer uw netwerk uitbreiden. Ook bent u van harte welkom op een van de andere events zoals bijvoorbeeld de Kick-off, Zwolle Regatta of Wijnproeverij.

Uw bedrijf in het Magazine
Vier keer per jaar verschijnt het magazine van Regiolokaal. Tijdens de kick-off bent u als member van harte uitgenodigd. Samen met meer dan 150 ondernemers kunt u genieten van een gezellige netwerkborrel. Zoekt u naar een bredere naamsbekendheid in de regio? Dan valt u als member met de neus in de boter. Uw logo komt namelijk in het magazine te staan, vier keer per jaar, met een minimale oplage van 5.500 exemplaren.

Kortingen
Als member van Regiolokaal kunt u niet alleen gratis of met korting naar een van de events. U ontvangt ook korting bij bijvoorbeeld Pillows Grand Hotel Ter Borch, Bas Autowas, Stadscafé Blij, Bluefinger Restaurant en Brasserie de Hofvlietvilla. En wilt u goedkoper tanken? Ook dan kunt u gebruik maken van uw membership

Aanmelden?
Wilt u member worden van Regiolokaal en in contact komen met 450 andere ondernemers? Ga dan naar de website www.regiolokaal.nl

 


Delen