Gratis Spreekuur: Jan H. Held, Jan Held Advies, Mens, Arbeid & Gezondheid
06-12-2018 in Spreekuur

Regiolokaal is trots je een nieuwe dienstverlening aan te bieden. Dit betreft een gratis spreekuur voor jou als ondernemer! Jan Held geeft een gratis eerste lijnadvies over het onderwerp waarin hij is gespecialiseerd.

Spreekuur
De vorm waarin de eerste lijnsadviezen gegeven worden is een gratis adviesgeprek. Dit vindt niet op een vaste dag, tijdstip en locatie plaats. Dit kan je in overleg met de adviseur afspreken. In dit gratis adviesgesprek worden ondernemers zo veel mogelijk geholpen, zo lang de tijd van het gesprek dit toelaat. Kost een vraag meer tijd dan in de afspraak mogelijk is? Dan maakt de specialist met jou 1 op 1 afspraken over honorering van het vervolg.

Neem contact op!
Je kunt de specialist rechtstreeks benaderen voor een afspraak.

 

JAN H. HELD
Jan Held advies, mens, arbeid & gezondheid
Contact: 06 - 57 55 18 67

 

Wij adviseren en begeleiden u als werkgever bij complex verzuim. Wij staan voor: Deskundig en onafhankelijk advies, gericht op schadelast beperking en optimale en duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers. 
Onze belangrijkste bijdrage ligt in verandering van gedrag en cultuur binnen organisaties, daarom staat bij ons de mens centraal in relatie tot zijn arbeid en gezondheid.

Kennis is goed, resultaat telt. Wij kunnen u o.a. van dienst zijn met

  • Het Arbeidsdeskundig onderzoek Advies
  • Eigentijds ouderen beleid
  • Coaching
  • WGA Schade beheersing
  • Outplacement en Re-integratie 


Delen