Gratis Spreekuur: Peter Marsman, Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen
05-12-2018 in Spreekuur

Regiolokaal is trots je een nieuwe dienstverlening aan te bieden. Dit betreft een gratis spreekuur voor jou als ondernemer! Peter Marsman geeft een gratis eerste lijnadvies over het onderwerp waarin hij is gespecialiseerd.

Spreekuur
De vorm waarin de eerste lijnsadviezen gegeven worden is een gratis adviesgeprek. Dit vindt niet op een vaste dag, tijdstip en locatie plaats. Dit kan je in overleg met de adviseur afspreken. In dit gratis adviesgesprek worden ondernemers zo veel mogelijk geholpen, zo lang de tijd van het gesprek dit toelaat. Kost een vraag meer tijd dan in de afspraak mogelijk is? Dan maakt de specialist met jou 1 op 1 afspraken over honorering van het vervolg.

Neem contact op!
Je kunt de specialist rechtstreeks benaderen voor een afspraak.

 

PETER MARSMAN
Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen
Contact: 06 - 15 14 04 94 / 038 - 385 93 93

Wij helpen u bij al uw financiële beslissingen. U kunt bij ons terecht voor o.a. uw hypotheek, verzekeringen, bank, betalen, sparen, arbeidsongeschiktheid en overlijden. U krijgt bij ons altijd advies wat het beste bij u past. Bovendien zorgen we ervoor dat u niet teveel betaalt. De voorwaarden van de hypotheek passen bij uw situatie en u bent precies verzekerd waarvoor u verzekerd wilt zijn. U kunt bij ons terecht als particulier en ondernemer. Vriendelijk, kwaliteit, aandacht, service, flexibel en betrokken is wat u bij ons zult ervaren als u ons inschakelt als uw financieel regisseur. 100% onafhankelijk! We helpen u graag! 

 


Delen