Gratis Spreekuur: Rik Verheijen, Werkplan
04-03-2019 in Spreekuur

Regiolokaal is trots je een nieuwe dienstverlening aan te bieden. Dit betreft een gratis spreekuur voor jou als ondernemer! Rik Verheijen geeft een gratis eerste lijnadvies over het onderwerp waarin hij is gespecialiseerd.

Spreekuur
De vorm waarin de eerste lijnsadviezen gegeven worden is een gratis adviesgeprek. Dit vindt niet op een vaste dag, tijdstip en locatie plaats. Dit kan je in overleg met de adviseur afspreken. In dit gratis adviesgesprek worden ondernemers zo veel mogelijk geholpen, zo lang de tijd van het gesprek dit toelaat. Kost een vraag meer tijd dan in de afspraak mogelijk is? Dan maakt de specialist met jou 1 op 1 afspraken over honorering van het vervolg.

Neem contact op!
Je kunt de specialist rechtstreeks benaderen voor een afspraak.

 

RIK VERHEIJEN
Werkplan
Contact: 06 - 15 66 69 54

Ik ga voor u op zoek naar de perfecte nieuwe medewerker.

"Mijn kracht? Dat is contact maken met mensen. Ik vind het leuk als iemand onverwachts ons filiaal binnenstapt. Dan vraag ik me af: wat brengt iemand hier? Wat is zijn of haar verhaal? Ik ga maar wat graag het gesprek aan en zal altijd proberen te achterhalen hoe iemand in elkaar steekt. Dat nieuwsgierige, sociale komt goed van pas wanneer je perfecte matches tussen werkzoekenden en werkgevers wil maken." 


Delen