Gratis Spreekuur: Saskia Kooij, Werkplan
05-12-2018 in Spreekuur

Regiolokaal is trots je een nieuwe dienstverlening aan te bieden. Dit betreft een gratis spreekuur voor jou als ondernemer! Saskia Kooij geeft een gratis eerste lijnadvies over het onderwerp waarin hij is gespecialiseerd.

Spreekuur
De vorm waarin de eerste lijnsadviezen gegeven worden is een gratis adviesgeprek. Dit vindt niet op een vaste dag, tijdstip en locatie plaats. Dit kan je in overleg met de adviseur afspreken. In dit gratis adviesgesprek worden ondernemers zo veel mogelijk geholpen, zo lang de tijd van het gesprek dit toelaat. Kost een vraag meer tijd dan in de afspraak mogelijk is? Dan maakt de specialist met jou 1 op 1 afspraken over honorering van het vervolg.

Neem contact op!
Je kunt de specialist rechtstreeks benaderen voor een afspraak.

 

SASKIA KOOIJ
Werkplan
Contact: 038 - 422 22 17

Het vinden van een geschikte kandidaat is niet altijd even makkelijk. Werkplan weet dat, en vooral hoe je efficiënt en succesvol werft en selecteert. Werkgevers zetten dan ook graag hun vraag bij ons uit zodat wij onze netwerken en kanalen kunnen inzetten om jou, de ideale kandidaat, te vinden. Wanneer wij kennis gemaakt hebben en een goede match bespeuren, stellen we je voor aan de werkgever. Mocht de werkgever vervolgens met jou in zee willen, dan houdt onze samenwerking daar op. Je komt bij de werkgever op de loonlijst en arbeidsvoorwaarden en overige gerelateerde zaken stemmen jullie samen af.

 


Delen